Deze site maakt gebruik van cookies Privacy

Nieuws


Nieuwe corona maatregelen tot 20/12 foto

Beste Ouders en leden, Het valt niet te ontkennen dat de COVID situatie in ons land aan de slechte kant is. Als KSA hebben wij ook nieuwe maatregelen gekregen: - We gaan zoveel mogelijk buiten spelen dus stuur uw kinderen warm aangekleed naar de KSA. - Toch binnenspelen? Kinderen vanaf 10 jaar dragen een mondmasker, tenzij om zittend te eten of drinken. - Groepen worden (binnen) beperkt tot 50 personen, exclusief de leiding - Er is slecht één groep per binnenruimte toegestaan - Zet maximaal in op ventilatie - Zet in op social distancing Zelf vragen wij ook als uw zoon of dochter in contact is gekomen met een besmette persoon, vragen wij om deze niet naar KSA te laten komen. Hetzelfde geldt voor als uw zoon of dochter symptomen heeft of zich ziek voelt! We zijn er ons van bewust dat deze maatregelen lastig zijn, en zouden het ook liever anders zien. Anderzijds kunnen ze er voor zorgen dat we, voorlopig, nog steeds elke zaterdag samen kunnen komen op ons vertrouwde KSA plein! Wij vragen jullie dan ook om deze maatregelen te respecteren, alleen zo krijgen we het virus met zen allen klein! Mochten jullie nog vragen hebben, aarzel dan zeker niet om deze te stellen! Met vriendelijke groeten, De leiding

Wegenwerken rond KSA Mol foto

Zoals jullie misschien al hebben opgemerkt zijn er wegenwerken in de straten Pater Van Henxthovenstraat, Peter Benoitstraat en beeldenkenslaan. Je kan voor de ronde via de martelarenstraat, de Cardijnstraat ingaan en dan via de Molenveld KSA Mol bereiken.

KSA Mol op instagram (ksa.mol) foto

KSA Mol zit op instagram! @ksa.mol is een extra communicatiemiddel waar wij informatie zullen plaatsen over de rondes, evenementen en nog veel meer. U kan ons wel nog steeds op facebook contacteren 😊.

Vriendjesdag  foto

Dag ouders en leden, Hebben jullie zoon/dochter vriendjes die altijd al wel eens naar de KSA wouden gaan? Zaterdag 23 oktober kan dit zeker want dan is op KSA Mol vriendjesdag! Het is dan ronde van 14:00 tot 17:00 dus een half uurtje meer pret! De leden en hun vriendjes krijgen dan ook een koek en drankje. Hopelijk zien wij jullie en je vriendjes dan!

Dag van de jeugdbeweging op KSA foto

Dag ouders en leden, Wisten jullie dat het vrijdag 22 oktober dag van de jeugdbeweging is? Zoals vorig jaar zal het ontbijt niet doorgaan in de zwaan maar op KSA Mol! De leden mogen dan in uniform een lunckpakketje komen halen en deze dan ook op de KSA opeten. Concreet: Wat? Lunchpakketje smullen met leuke muziek op de achtergrond Wanneer? Vrijdag 22 oktober tussen 07:15-09:00 Waar? KSA Mol, Pater van Henxthovenstraat 50 2400 Mol !Vergeet zeker niet in je KSA uniform te komen!

DE NIEUWE SITE foto

Eindelijk is het zover: de nieuwe site van KSA Mol is er! Kijk gerust eens rond en laat ons vooral weten wat je ervan vindt ;)

KSA en CORONA foto

De coronacrisis heeft ook een invloed op onze jeugdwerking, lees hieronder de regels die op dit moment gelden: De -12-jarigen (kabouters, piepers, rakkers & grashoppers) zijn vanaf zaterdag 5 december 2020 weer welkom op KSA-terrein! We vragen hen warme kledij aan te doen, want we mogen enkel buiten spelletjes spelen. Bij aankomst dragen de ouders een mondmasker en brengen hun kind langs de juiste ingang. De +12-jarigen (jovo’s, sjo’ers & aspi's) mogen nog altijd niet naar KSA komen (maar de leiding voorziet wel online rondes! :))